تفاوت VPS و VDS

تفاوت VPS و VDS

اصلی ترین دلیلی که باعث فرق میان VPS و VDS می شود ، تفاوت نوع مجازی ساز و تکنولوژی مجازی سازی آنها می باشد که تکنولوژی مجازی سازی VDS قدیمی تر از VPS می باشد و VPS در حدود 10 سال است که در بین سرویس های میزبانی و هاستینگ ها رواج پیدا کرده است. جالب است که بدانید در ابتدا VDS چندان مورد اقبال کاربران قرار نگرفت و پس از معرفی VPS که با استقبال کاربران و هاستینگ ها روبرو شد ، این تفاوت میان VPS و VDS بود که باعث جلب توجه به VDS گشت و تنوع سرویس های میزبانی را دچار تحول مثبتی کرد.

همانطور که گفتیم مجازی ساز ها باعث ایجاد تفاوت سرور مجازی VPS و سرور مجازی VDS می شوند و اصلی ترین تفاوت موجود بین VPS و VDS نیز این است که منابع در VDS نسبت به VPS کاملا اختصاصی است. به این معنا که در سرور VDS منابع RAM و CPU کاملا به طور اختصاصی در بین VDS هایی که بر روی سرور اختصاصی ، مجازی سازی شده اند تقسیم می شود و اگر یک VDS تمام منابع مختص به خود را به طور کامل مصرف کند تقریبا هیچ تداخلی در عملکرد سایر VDS ها ایجاد نمی شود.

اما در VPS به دلیل اشتراکی بودن منابع RAM و CPU و همچنین بیشتر بودن تعداد VPS ها بر روی یک سرور اختصاصی نسبت به VDS ، اگر یک یا چند VPS تمام منابع مختص به خود را مصرف کنند ممکن است سایر VPS ها دچار افت سرعت و کیفیت شوند.

به طور کلی اگر پایداری و کیفیت سرور مجازی برای شما ملاک است VDS باید گزینه اول شما برای انتخاب باشد اما اگر نیاز به تهیه سرور مجازی با هزینه اقتصادی تر دارید ، انتخاب VPS به صرف تر از VDS خواهد بود.

در نهایت باید اشاره کرد در تمام VPS ها و VDS ها منابعی مثل دیسک I/O ، شبکه و ... به طور اشتراکی در میان سرور ها تقسیم شده است.

آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟ 2 کاربر این را مفید یافتند

مقالات مربوطه

Permissions

دسترسی ها: تقریبا در تمام سیستم عامل های لینوکس دو بخش دسترسی متفاوت وجود دارد که هر کدام وظیفه...

رفع مشکل ارور suffix '.php' does not allow serving as static file

رفع مشکل ارور suffix '.php' does not allow serving as static file گاهی ممکن است پس از نصب و...

آموزش نصب nano در سرور لینوکس

آموزش نصب nano در سرور لینوکسبرای نصب nano در سرور لینوکس باید ابتدا از طریق root به ssh سرور خود...

آموزش فعالسازی soap

آموزش فعالسازی soap به منظور فعال کردن soap در دایرکت ادمین باید از طریق ssh به سرور خود وارد...

حل مشکل Content Encoding Error

برای حل مشکل Content Encoding Error کافی است تا در سرور خود ، وضعیت zlib.output_compression را بر...