Контакт

Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


پشتیبانی بخش فروش

مشکلات و سوالات مربوط به مسائل خرید سرویس ها را با این بخش در میان بگذارید.

نمایندگی

این بخش مخصوص پاسخگویی به نمایندگان هاست ، دامنه و بازاریابان محترم میباشد.

دامنه

بخش پشتیبانی ثبت ، انتقال ، تمدید و سوال های مربوط به دامنه

انتقادات و پیشنهادات

منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستیم